Workshop: Ontdek je creatieve inspiratie

Je leven zal niet veranderen, totdat je iets verandert wat je dagelijks doet. Het geheim van voldoening, geluk en een creatief leven ligt verscholen in je dagelijkse ritme.

Deze creativiteitsworkshop biedt je een unieke en inspirerende ervaring. Door een mix van creatieve opdrachten en oefeningen leer je je eigen creativiteit aan te spreken én leer je om je dagelijkse leven net vanuit een ander perspectief te bekijken. De workshop bestaat uit creatieve opdrachten, zoals bijvoorbeeld journaling, creatief schrijven en/of mindful tekenen. Je leert wat creativiteit kan betekenen voor het leven van alledag, zodat je jouw creativiteit in alle aspecten van je leven terug gaat zien.

Voor wie?
De creativiteitsworkshop is voor iedereen van alle leeftijden en achtergronden. Je hoeft geen ervaring te hebben op één van de creatieve gebieden, wel plezier in ontdekken en leren. Je staat open voor reflectie en bewustwording.

Wat kan het je opleveren?

  • Creatieve daadkracht
  • Meer inspiratie en plezier in je leven
  • Meer momenten van flow, rust en voldoening

Bekijk ook de individuele begeleiding […]

Wat doen we?

  • Individuele creatieve oefeningen en opdrachten
  • Journaling, creatief schrijven en/of mindful tekenen
  • Energieke en interactieve groepsoefeningen

Let op: Deze workshop kan alleen gevolgd worden via (buurt)instellingen met een kunst- en cultuuraanbod. Ken je een culturele instelling bij jou in de buurt? Breng deze workshop onder de aandacht.

Heb je vragen?
Wil je meer inspiratie? Meld je aan voor het e-zine van qadans. Wil je contact? Neem contact met me op of plan een gratis intake: 0647022507 of stefan@qadans.nl (of via contact).